slidebutton
Zaposlite se u Gala Marketu!
Mi smo uvek u potrazi za ljudima koji će na pravi način reprezentovati našu kompaniju. Ohrabrujemo Vas da nam se javite u svako doba, naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.
Molimo vas da preuzmete dokument
Aplikacija za posao

Detaljno ga proučite, popunite i prosledite na e-mail naše komercijalne službe.
e-mail: office@galapromet.comNa sve Vaše aplikacije odgovorićemo u najbržem mogućem roku.
Dobrodošli na web portal kompanije Gala Promet d.o.o. iz Kraljeva
Dvadeset i devet godina
uspešne poslovne saradnje sa Vama
garant su naše pouzdanosti i kvaliteta

NAŠA PRIČA počela je davne 1992. godine...
... tačnije 28. februara. Porodična firma "Gala promet d.o.o." čiji je osnivač Ljubinko Veljković, bavi se maloprodajom i veleprodajom robe široke potrošnje i to je naša osnovna delatnosti. Poslovanje je imalo lokalni karakter. Naše radnje su dolazile u neposredni komšiluk potrošača da bi do danas postali regionalno orjentisani. Otvaranjem novih maloprodajnih objekata naš cilj jača, a to je: Domaća trgovina, moderno uređena, niske cene i dobrodošlica za sve kupce kojima je upravo to bitno. Danas brojimo 16 maloprodajnih objekata, čiji asortiman dostiže broj od 6000 proizvoda. Formati naših objekata su različiti, ali su svi okrenuti zahtevima i potrebama potrošača pa je zadovoljstvo ono što ih iznova dovodi nama. Naše Društvo broji 125 zaposlenih, ali taj broj konstantno raste jer smo pouzdan poslodavac koji brine o svojim zaposlenima. Posebno smo ponosni na rast i razvoj poslovanja te smo 1995. godine postali zastupnici za pekarski kvasac i aditive, u čemu smo među vodećim distributerima u Srbiji.

Pored uspešnog poslovanja bitno je istaći i korporativnu odgovornost Društva jer preuzimamo sve zakonske odredbe radi sigurnijeg, zdravijeg i čistijeg prostora i zbrinjavanja samog ambalažnog otpada. Naš karakter domaćina i komšije uvek donosi dobre rezultate, jer imamo kvalitet koji traje generacijama.
Gala Promet d.o.o. - 28 godine uspešnog poslovanja sa Vama!